Shows.....

Richard Hekkert boeken op uw huwelijksfeest of tijdens uw bedrijfsfeest, gala of verjaardag? Laat u op deze pagina inspireren door de verschillende mogelijkheden.

Show 1

TAPE-OPTREDEN

Het meest geboekte optreden van Richard Hekkert.

is een 1x 30 min. tape-optreden.

Een energieke show met zijn eigen repertoire waaronder zijn single's Delilah, Dat is alles, De liefde van je vrienden en steengoede covers met orkestbanden van studio top kwaliteit. Dit optreden past op vrijwel iedere locatie en op elke gelegenheid.   


Show 2

MINI CONCERT 

Een extra lang optreden van Richard Hekkert.

2x30 min. met kleine pauze.

Een energieke show met zijn eigen repertoire waaronder zijn single's DelilahDat is allesDe liefde van je vrienden en steengoede covers met orkestbanden van studio top kwaliteit. Dit optreden past op vrijwel iedere locatie en op elke gelegenheid.

 


Show 3

Gillian Party Show

Een avond vullende show (4 uur) met DJ Gillian 

Een energieke show met deze geweldige DJ die de avond een feestelijke opbouw geeft naar de climax  en een optreden van Richard Hekkert. (Show1 of Show2).  En met de extra lichtshow zullen uw gasten met z'n allen op de dansvloer staan en feesten.

Deze show past op vrijwel iedere locatie en op elke gelegenheid.

 


Show 4

Live onstage

Een avond vullende show (4 uur) met live band die 

Richard Hekkert. (50 min) live zullen begeleidden.

Een energieke show met geweldige muzikanten die de hele avond avond een feestelijke opbouw geeft naar de climax en met de extra lichtshow en special effects zullen uw gasten hier nog lang over napraten. Deze show past op vrijwel iedere locatie en op elke gelegenheid.

 


Show 5

Huwelijk ceremonie.

Richard wordt veel gevraagd om This Is The Moment te zingen tijdens een huwelijksceremonie ook dat kan. Je kiest drie liedjes die dan live worden gezongen bij binnenkomst,  het JA woord en bij het einde van de ceremonie. een geweldige toevoeging voor het bruidspaar op de mooiste dag van je leven.   

 


Speciaal verzoek?

Er is natuurlijk veel meer mogelijk. vraag ons gerust om mee te denken om uw feest onvergetelijk te maken.